Werkzaamheden

Hier lees je over de stukadoor werkzaamheden die deze vakman zoal doet. Allereerst dient het stukadoorsbedrijf het juiste stucwerk uit te kiezen. Er is een divers aanbod aan materiaal op de markt: microbeton, microcement, spachtelputz, tadelak, spack en meer. Spack is veruit het goedkoopste materiaal waar je uit kunt kiezen. Dit materiaal bevat kunsthars en kalk en is erg gemakkelijk aan te brengen. Het wordt met een machine aangebracht en daarom is het voor het stukadoorsbedrijf erg snel en gemakkelijk te doen – vandaar ook het lagere tarief.

Stuc kan zowel binnen als buiten worden toegepast: muren, wanden, gevels of op het plafond. De werkzaamheden die betrekking hebben tot stucen zijn onder andere:

 • Pleisterwerk
  Pleisterwerk is de strakke afwerking van een muur of plafond. Dit kan overal in de woning worden toegepast. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden als afwerking van de slaapkamer, maar het kan ook dienen als een nette en praktische afwerking boven de tegels in een badkamer.
 • Renovatie en restauratie
  Stucen is ook een manier om beschadigde gebouwen te renoveren of restaureren. Heb je schade aan de woning? Schakel dan een stukadoorsbedrijf in zodat het bedrijf deze kan herstellen.
 • Traditioneel lijstwerk en ornamentwerk
  Lijstwerk en ornamentwerk refereert naar het versieren van de woning of gebouw, of een voorwerp daarvan. Dit kan je het beste laten doen door een stukadoorsbedrijf, omdat dit erg precies werk is.
 • Leemstuc
  Leemstuc bestaat uit klei, zand en zilt. Het is een milieuvriendelijke stucsoort omdat er geen chemicaliƫn inzitten en het zorgt voor het juiste klimaat in je woning.
 • Buitengevelisolatie
  Stucwerk is ook erg geschikt om de gevels mee te isoleren. Wanneer de isolatielaag op je gevel is gelijmd, dien je verstevigend stucwerk aan te brengen om de isolatie af te werken. Buitengevelisolatie is daarom ideaal voor nieuwbouw en renovatie.

Hoe vind je een betrouwbare stukadoor?

Tegenwoordig is het heel eenvoudig om stukadoors te vinden. Je kunt verschillende websites met bedrijfsgidsen raadplegen en willekeurig een stukadoor contacteren. Echter is het een stuk lastiger om een goede en betrouwbare stukadoor te vinden die voor jou aan de slag kan gaan. Voor deze reden hebben wij verschillende bedrijven voor je voorgeselecteerd en kun je door gebruik te maken van onze offerte service in contact komen met lokale vakmannen. Door vervolgens de prijzen naast elkaar te leggen is het tevens mogelijk om te besparen op de kosten die je moet maken.

Stukadoorsbedrijf

stukadoor

Op StukadoorsbedrijfWijzer.nl vind je tips en informatie over stukadoors.Stucadoor prijzen en informatie
> Stukadoorsbedrijf
> Prijzen
> Goedkope stukadoor
> Garantieregeling
> Stukadoor inhuren
> Stukadoor gezocht
> Werkzaamheden
> Stukadoors vergelijken

Raapwerk
> Raapwerk
> Mogelijkheden
> Materialen
> Cement
> Buitenmuur
> Aanbrengen
> Kosten

Muren afwerken
> Muur afwerken
> Kosten
> Aandachtspunten
> Mogelijkheden
> Gevelreparatie
> Voegwerken
> Scheuren

Stucwerk
> Stucwerk
> Schilderen
> Toilet
> Keuken
> Badkamer
> Tarieven

Tegelzetter
> Tegelzetter
> Garantieregeling
> Keurmerken
> Tarieven
> Vloertegels

Nadere info?
Kom dan in contact met lokale stukadoors om het aanbod te vergelijken.

© 2013-2020 StukadoorsbedrijfWijzer.nl. Alle rechten voorbehouden | Stukadoorsbedrijf | Aanmelden stukadoors