Prijzen en tarieven

Als je een stukadoor gaat inschakelen dan wil je natuurlijk graag weten wat de totale kosten zijn. Het is daarom slim om een offerte op te vragen bij verschillende stukadoors uit de buurt. Je zult snel een inzicht krijgen in de prijzen. En hierdoor kun je sneller een goede stukadoor aan het werk zetten. Natuurlijk zijn naast de prijs ook de garantievoorwaarden en de kwaliteit van het werk van groot belang. Graag geven we je een aantal richtprijzen, zodat je weet wat de kosten per m2 zullen zijn.

De prijzen per m2

Door meerdere offertes op te vragen van verschillende stukadoors is het mogelijk om de exacte kosten voor jouw klus te krijgen maar ook om geld te besparen. Zo kun je microbeton laten stuken voor €155, Tadelakt voor €140, microcement voor €135 en Beton Ciré voor €100 per m2. Terrastone kun je laten stuken voor €60 per m2, leemstuk aanbrengen kost €40 per m2, buitenmuren stuken kost €60 per m2, het plafond stuken kost €14 per m2, spachtelputz €16 en spack spuiten €9 per m2. Natuurlijk zijn dit slechts richtprijzen. Als je veel hoeken en kieren in de woning hebt dan zijn de kosten natuurlijk anders.

Meerdere stukadoor offertes op vragen!

Om een goed beeld te krijgen van de prijzen is het goed om meerdere offertes op te vragen. Het verschil tussen de hoogste en de laagste offerte kan vaak groot zijn waardoor het zich loont om hier energie en tijd in te steken.

Hoe vind je een betrouwbare stukadoor?

Tegenwoordig is het heel eenvoudig om stukadoors te vinden. Je kunt verschillende websites met bedrijfsgidsen raadplegen en willekeurig een stukadoor contacteren. Echter is het een stuk lastiger om een goede en betrouwbare stukadoor te vinden die voor jou aan de slag kan gaan. Voor deze reden hebben wij verschillende bedrijven voor je voorgeselecteerd en kun je door gebruik te maken van onze offerte service in contact komen met lokale vakmannen. Door vervolgens de prijzen naast elkaar te leggen is het tevens mogelijk om te besparen op de kosten die je moet maken.

Stukadoorsbedrijf

stukadoor

Op StukadoorsbedrijfWijzer.nl vind je tips en informatie over stukadoors.Stucadoor prijzen en informatie
> Stukadoorsbedrijf
> Prijzen
> Goedkope stukadoor
> Garantieregeling
> Stukadoor inhuren
> Stukadoor gezocht
> Werkzaamheden
> Stukadoors vergelijken

Raapwerk
> Raapwerk
> Mogelijkheden
> Materialen
> Cement
> Buitenmuur
> Aanbrengen
> Kosten

Muren afwerken
> Muur afwerken
> Kosten
> Aandachtspunten
> Mogelijkheden
> Gevelreparatie
> Voegwerken
> Scheuren

Stucwerk
> Stucwerk
> Schilderen
> Toilet
> Keuken
> Badkamer
> Tarieven

Tegelzetter
> Tegelzetter
> Garantieregeling
> Keurmerken
> Tarieven
> Vloertegels

Nadere info?
Kom dan in contact met lokale stukadoors om het aanbod te vergelijken.

© 2013-2020 StukadoorsbedrijfWijzer.nl. Alle rechten voorbehouden | Stukadoorsbedrijf | Aanmelden stukadoors